Kun saavut Ranchille, käymme ensin läpi mitä tulevat päivät pitävät sisällään. Seuraavaksi tutustutaan omaan 4-5 viiden koiran valjakkoon jonka kanssa vietät seuraavat kaksi päivää! Kun reet on pakattu ja kaikki on valmista, seikkailu voi alkaa!

Ensimmäisenä päivänä matkaamme noin 40 kilometriä. Puolessa välissä päivää pidämme pienen lepotauon ja sekä koirat että ajajat saavat purtavaa. Tauon jälkeen ajamme vielä pari tuntia ennen kuin saavumme yöpymispaikkaan. Ensin ruokimme koirat, sitten lämmitämme mökin ja kannamme vedet kaltiosta. Päivän kruunaa poron käristys ja puusaunan lempeät löylyt!

Toinen päivä alkaa koirien ruokinnalla jonka jälkeen nautimme aamupalan. Koirien valjastuksen jälkeen seikkailu jatkuu.  Edessämme on pitkä ajopäivä, matkaa kertyy 40-50 kilometriä. Ennen Ranchille saapumista pysähdymme vielä laavulle tulistemaan ja makkaran paistoon.

Retken jälkeen on aika sanoa koirille kiitokset ja Ranchin vanhassa hirsitalossa on mukava kerrata retken tapahtumia kuuman kaakaon äärellä!

 

Lähtö retkelle n. 10.00 ja paluu seuraavana päivänä iltapäivällä
Hinta: 790€ per henkilö (sis. ALV, kuljetus Äkäslompolosta/Ylläsjärveltä, laadukkaat ulkovaatteet ja kengät)
Osallistujien on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa.
Tällä retkellä kaikki ajavat omaa valjakkoa.

Huomioithan että varatessasi 2 päivän tai pidemmän retken veloitamme 25% varausmaksun